Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Hippolyte Coaching

Coachen met paarden is leren door ervaren!

Gastenboek

Wil u reageren op deze website? Dan kan u een reactie plaatsen,

deze worden zo spoedig mogelijk gepubliceerd. 

Kathleen Iliano geplaatst op Jun 13, 2012 2:16 AM

Heel leuk initiatief! Aanrader voor teambuilding e.d. Very nice done! Kathleen

Helene van Dijk geplaatst op Feb 9, 2012 8:02 PM

12 januari, winderig, beetje koud,grote laarzen, dikke jas kortom helemaal klaar om een ervaring met coaching met paarden op te doen. Daar stond ik dan, eigenlijk bang voor paarden, maar deze waren niet zo groot, dus dat was een opluchting. Braaf stonden we daar met 10 vrouwen en 1 man, geen beweging in het paard te krijgen, en dan je mond te moeten houden, oh oh wat is dat toch moeilijk. Uiteindelijk gaat er van alles gebeuren, die ervaring vertel ik niet, die moet je zelf maar meemaken. Het resultaat is soms shocking, confronterend, maar in ieder geval voor iedereen super verhelderend. Ik heb met paarden in een bak gestaan, durf jij de uitdaging aan?

Lorena en Rob geplaatst op Jan 24, 2012 1:00 AM

We vonden het een hele interessante middag. We hebben veel geleerd over onszelf en het werken in een groep. Een bijzondere manier van communiceren met paarden. Belangrijke punten die wij hebben geleerd zijn: Hoe werken de ego's in een groep. Je kan of accepteren, of proberen te veranderen of weg gaan.

Ton geplaatst op Dec 23, 2011 5:07 PM

Gisteren heb ik meegedaan aan een sessie Equine Assisted Coaching. "Leren door ervaren" is een heel goede omschrijving van wat er gebeurde. Zonder "diep nadenken", komen er inzichten naar boven over persoonlijke situaties en doelen die je - individueel of als groep - nastreeft. Een spiegel die je door het paard wordt voorgehouden, maar vooral ook een eye-opener, met als gevolg een ruimere kijk op de dingen.

Gon geplaatst op Dec 23, 2011 2:35 AM

Vanochtend een groepssessie gedaan. Trefwoorden: uitnodigende informele locatie, vriendelijk paard, en serieus professionele coaching door Christien. Mooie inzichten opgedaan. Het werkt omdat je meteen van alles ervaart, voelt en het paard daar weer op reageert. Niks niet "praten over". Daarom is het een leuke en effectieve manier om aan persoonlijke vragen te werken. Dit geldt trouwens misschien zelfs nog meer voor teams.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you!

* Als je een bericht wilt plaatsen heb je een geldig e-mailadres nodig. Het adres wordt niet gepubliceerd en is niet zichtbaar voor anderen.